OM OSS

JaPe Berglund Fastigheter

Om oss

JaPe Berglund Fastigheter AB grundades i juni 2020 av Jan-Erik och Pernilla Berglund. Företaget förvärvade LA Lindgren Fastigheter AB i juli samma år och då även fastigheten Poppeln på Poppelgatan 3 i Älvsbyn.
Vi är ett familjeföretag och det är oss ni träffar i alla led, från kontraktsskrivning till städning och vaktmästeri. Det är viktigt för oss med den personliga kontakten med er hyresgäster.
Vår målsättning är att trivseln och gemenskapen i fastigheten ska vara god, att det är lugnt och tryggt i huset samt att ordning och reda råder.

Om fastigheten

Poppelgatan 3, i folkmun kallad för ”Poppeln”, uppfördes 1992. Lägenhetsbeståndet består främst av rymliga 2 rok på 60-67 kvm. De större tvåorna har egen ingång från loft och inglasad balkong på motsatt sida.
Våra treor, som är färre till antalet, är 80-87 kvm. De ligger väl planerade i huset med utsikt i flera väderstreck och är väldigt trivsamma.
Alla våra lägenheter har inglasad balkong och kakel i badrummet.
För våra hyresgästers säkerhet låses entrédörrarna per automatik nattetid.

Trivsel

De boende i huset anordnar med jämna mellanrum aktiviteter där hyresgästerna bjuds in. Det kan vara surströmmningsafton eller julfest för att nämna något. Detta brukar vara väldigt uppskattat och ett bra tillfälle att träffas.
Loftgångarna i huset och innergården bjuder också in till sociala sammankomster och är ett enkelt sätt att träffas för en fika i solen.